Er du træt af at gå rundt på et gammelt, slidt og måske endda ujævnt trægulv derhjemme eller på din arbejdsplads? Så kan du med fordel få foretaget en professionel gulvafhøvling – og i den forbindelse hjælper vi dig gerne! Hos AC Gulvafslibning tager vi nemlig kyndigt hånd om flere forskellige gulvbehandlinger, herunder afhøvling af gulve.

Vi kan hjælpe med gulvafhøvling af både store og små gulve. Vi kan derfor også hjælpe dig med din opgave, uanset om der er tale om gulvet hjemme i din dagligstue eller samtlige gulve i din kontorbygning. Vores gulvfirma holder til i Albertslund, men løser mange opgave i og omkring hele København. Har du brug for gulvafhøvling i en anden by på Sjælland, eksempelvis Roskilde, kan vi også komme ud og klare det for dig.

Vi tilbyder en omfattende behandling af dit gulv

Alt afhængigt af dit trægulvs stand, kan du vælge, om du ønsker en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Ved afhøvling af gulvet, fjernes et lidt større lag af gulvet, end ved en slibning. Metoden fungerer derfor særligt godt, hvis dit gulv er meget slidt eller ujævnt. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have gulvet slebet eller høvlet, rådgiver vi dig gerne om den bedste behandling af netop dit gulv.

Efter en gulvafhøvling får dit trægulv et smukt nyt udtryk. For at forlænge dette flotte resultat, kan du med fordel også få gulvet efterbehandlet. I den forbindelse kan vi hjælpe med lakering eller ludbehandling af gulvet. Dette gør gulvet mere slidstærkt og holdbart, mens det også kan bidrage til netop det udtryk, du ønsker.

Ring eller skriv til os og få en pris på gulvafhøvling

Prisen på gulvafhøvling afhænger af, hvor stort et gulv, du skal have høvlet, og hvorvidt du vil have efterbehandlet gulvet. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at fortælle mere om, hvad du ønsker at få lavet. Så kan vi nemlig også give dig et tilbud med en pris på netop din opgave.

​A/C Gulvafslibning

​Derfor skal du vælge ​A/C Gulvafslibning ApS

Gratis konsultation

Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor vi kommer ud og vurderer dine gulvbehov og giver dig professionel rådgivning.

Kvalitet og holdbarhed

Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dine gulve er smukke og holdbare i mange år fremover.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Du er kun et skridt væk fra et smukt
​og fornyet trægulv

​Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telfonen til at besvare jeres spørgsmål. 

Ring: 91 96 27 45

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

​A/C Gulvafslibning ApS

CVR: 40313176

​Holsbjergvej 43, 2620 Albertslund

Klik her for rutevejledning